Meny Lukk

Black Mamba automaten

Black Mamba automaten

Black Mamba automaten

Vi har sett at mange leverandører lager spilleautomater med band. NetEnt var tidlig ute med Jimi Hendrix, Gun’s N Roses og Motorhead. Nå har Play’n Go kastet seg med på denne bølgen. Resultatet er Black Mamba automaten. Vi skal ærlig innrømme at vi ikke kjenner til dette bandet, og vi er heller ikke veldig imponerte over spillet. Det hele er faktisk en heller forglemmelig opplevelse, og langt fra nok til å bli med blant beste spilleautomater på nett. Med 96,50 % RTP, toppgevinst på 5000x innsatsen og 5×5 hjul skulle en tro det hele ble bedre.

Beste Play’n Go casino

Slotfunksjoner

Spilleautomaten har potensial, men vi synes det mangler litt. I tillegg har vi en preferanse for klassiske automater med vanlige hjul og gevinstlinjer. Men, nok om det. Black Mamba slots har flere funksjoner. Først og fremst har du Wilds. Så har du Solo og Concerts. Til slutt har du Free Spins.

Wilds

Wilds er det eneste spesialsymbolet på Black Mamba spilleautomaten, og derfor kan dette symbolet erstatte alle andre symboler. Det er til stor hjelp når du skal samle sammen gevinstene. Gevinstene dine sikrer du deg ved å få 3 eller flere like symboler på rad, vertikalt eller horisontalt. Når gevinsten er samlet inn vil symbolene tas bort, og du får en multiplikator.

Solo & Concerts

Dersom du har et spinn i hovedspillet uten gevinst kan Solo aktiveres tilfeldig. Når du spiller Free Spins vil Solo aktiveres på alle spinn uten gevinst. En av bandmedlemmene vil komme på scenen og gi deg en funksjon som kan hjelpe deg med å få en gevinst.

For å aktivere Concerts må du fylle måleren med 4 til 6 symboler av bandmedlemmer. Når du har klart dette vil bandet stå på scenen og bytte på å utføre sin solofunksjon.

Black Mamba Free Spins

Når du klarer å tømme hele rutenetter for symboler aktiverer du Black Mamba Free Spins. Når du spiller dine Free Spins på den nye spilleautomaten vil to av bandmedlemmene spille sammen med deg og gi deg en solofunksjon på spinn uten gevinst. Klarer du å tømme rutenettet vil du også få en ekstra gevinst for dette.

Tilbakebetalingsprosent og varians

96,50 % tilbakebetalingsprosent er ganske så gjennomsnittlig for nye slots på nett. Med andre ord er ikke dette nok til hverken å komme inn på listen over beste spilleautomater eller få oss til å rocke. Når det gjelder varians er denne høy, men en maks gevinst på 5000x innsatsen er litt lavt.