Meny Lukk

Marching Legions automaten

Marching Legions automaten

Marching Legions automaten

Relax Gaming er en leverandør vi ikke har hatt på topplisten over beste spilleautomater før, uten at det nødvendigvis er noe negativt. Den nye Marching Legions automaten tar et kjempesprang til 4. plassen, noe som er veldig sterkt for en utfordrer. Denne plassen ble tidligere holdt av Joker Strike automaten fra Quickspin som har en RTP på 98,11 %.

Spillet er forholdsvis enkelt. Det har 5 x 3 hjul som er dekket med 243 Ways to Win. Automaten fungerer like godt på mobil som på nett. Spillet er i fullskjerm, og tilgjengelig i både landskapsmodus og portrettmodus. Toppgevinsten på spillet er 10000x innsatsen, og denne gevinsten kan vinnes i Marching Legions gratisspinn.

Beste Relax Gaming casino


  • 500 % + 100 spinn


18+ Kun nye spillere. Regler gjelder. hjelpelinjen.no


  • 500 % bonus


18+ Kun nye spillere. Regler gjelder. hjelpelinjen.no


  • 500 % bonus


18+ Kun nye spillere. Regler gjelder. hjelpelinjen.no


  • 100 spinn uten innskudd


18+ Kun nye spillere. Regler gjelder. hjelpelinjen.no


  • 100 spinn uten innskudd


18+ Kun nye spillere. Regler gjelder. hjelpelinjen.no


  • 20 spinn uten innskudd


18+ Kun nye spillere. Regler gjelder. hjelpelinjen.no

Slotfunksjoner

Selv om Marching Legions automaten er et nytt spill har den mer til felles med de gamle automatene på vår liste over beste spilleautomater på nett. Spillet er som nevnt enkelt, og det er ikke mer enn tre ulike slotfunksjoner. Vi synes dette er greit, siden Relax Gaming har valgt gode funksjoner som passer bra sammen. Marching Legions gratisspinn kan også bli aktivert ved å kjøpe dem. Det kan gi deg en god sjanse til å vinne toppgevinsten.

Marching Legions Respins

Legionærene er selvsagt viktige symboler på denne nye spilleautomaten. Dette er symboler som kommer i stabler, og når du klarer å få en stabel til å dekke et helt hjul vil dette aktivere Respins. Respins fungerer ved at stabelen med legionærer tar et skritt mot venstre mens hjulene spinner. Dette fortsetter helt til legionærene har marsjert ut av hjulene dine. Denne funksjonen kan retrigges ved at du lander en ny stabel med legionærer.

Nudge

Det er ikke i alle tilfeller legionærene lander slik at de dekker et helt hjul, men dersom du får to stabler som bare delvis dekker et helt hjul kan du bruke slotfunksjonen Nudge til å dytte dem på plass slik at Respins blir aktivert.

Marching Legions gratisspinn

De marsjerende legionærene spiller også en viktig rolle når det kommer til Marching Legions gratisspinn. Hver gang du har en stabel som vandrer ut av hjulene dine vil nemlig måleren gå opp et steg. Når du har gjennomført fem marsjer vil måleren være full og du blir belønnet med gratisspinn på Marching Legions automaten. Det er også i gratisspinn du kan vinne storgevinsten på 10000x innsatsen.

Når du begynner å spille dine gratisspinn vil du få en bølge med stablede legionærer, og det er viktig å prøve å få flere stabler med legionærer. Dette gjør du ved å samle tre hornsymboler før legionærene vandrer ut av hjulene dine. Dette vil føre til at du får nye gratisspinn. Dersom ikke klarer dette vil gratisspinn bli avbrutt og du blir tatt med til hovedspillet igjen.

Tilbakebetalingsprosent og varians

En utbetalingsprosent på 98,12 % er veldig bra, og om vi har forstått Relax Gaming riktig er det å lage en automat med høy utbetaling en del av deres aggressive strategi for å ta markedsandeler fra de mer etablerte leverandørene. Dersom dette er tilfelle kan det være vi snart får enda et spill fra Relax Gaming inn på listen over beste spilleautomater.

Når det kommer til varians har Marching Legions automaten høy varians. Det betyr at dette ikke er et spill som betaler ut mange, men små gevinster. Derimot kan det gå en del spinn mellom hver gang du vinner, men når du først vinner kan det være at det er storgevinsten som sitter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

12 + 5 =